Ministerul de Interne e… Bella Ciao! Cum au comentat cei de la MAI pe pagina Netflix și ce reacții au avut fanii serialului Casa de Papel

0

Administratorii paginii de facebook a Ministerului Administrației și Internelor au vrut să fie amuzanți, comentând la o postare a paginii canalului Netflix, legată de finalul celebrului serial Casa de Papel.

Și cum nu toată lumea are simțul umorului sau îl are, dar consideră că nu oricine poate face glume prin prisma poziției din societate, reacțiile la ”gluma” MAI au fost diverse. Unii au apreciat umorul, alții i-au certat pe cei din MAI, care ar fi trebuit să aibă alte preocupări.

Concret, cei de la Netflix postaseră urmărorul text: ”Bună dimineața, celor care au văzut finalul din La Casa de Papel și au nevoie de o perioadă să-și revină.”

MAI a comentat: ”Fake news… nu este finalul. Avem noi imagini de la următorul sezon.” Cei la MAI au adăugat și o imagine sugestivă (vezi foto la final).

Și dacă tot le plac glumele celor de la MAI, iar noi lucrăm cu materialul clientului, profităm de imaginea publicată de ei pentru a-i întreba: ”Așa arată polițiștii în fața miilor de fapte rămase cu autori necunoscuți (anonymous)?” Dacă și asta MAI e glumă…

Noi recunoaștem că această imagine ne-a plăcut. Oricum, e mai amuzantă decât cea cu șeful poliției, cel care negocia noaptea cu clanurile de interlopi.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău