accident blejoi

Două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană este încarcerată, iar alte patru persoane au diverse politraumatisme.

 

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ploiești, de la Serviciul de Ambulanță Prahova, de la Smurd, dar și din cadrul Poliției. Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. În prima mașină se aflau două persoane, dintre care una este încarcerată, iar în al doilea autoturism se aflau trei persoane.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs evenimentul rutier.

 

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, o persoană este încarcerată, iar alte patru persoane au suferit diverse politraumatisme.

UPDATE: În accident au fost implicate două autoturisme Opel. Se pare că cele două mașini au intrat în coliziune, după ce unul dintre autoturisme nu a acordat prioritate. Ambele autoturisme circulau pe DN1A. Una dintre mașini, care venea dinspre Metro, a întors fără să se asigure, prin fața autoturismului care circula regulamentar dinspre Blejoi, moment în care au intrat în coliziune.

Tot în această seară  s-a produs un accident grav pe strada Depoului din Ploiești. O conductă de gaze este fisurată

UPDATE: Trei persoane vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Victimele, un bărbat și două femei, au nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre persoanele rănite, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost încarcerată și a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral.