Efectul ploilor torențiale. Intervenții ISU Prahova la Câmpina, Bănești și Breaza

0

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, vineri, 11 iunie, pentru a înlătura efectele produse de ploile torențiale. Mai multe echipaje de la ISU Prahova au intervenit pentru evacuarea apei din beciuri la Bănești și la Breaza, dar și de la un cămin de pompe la stația de epurare Câmpina.

Prahova se află sub cod galben de ploi torențiale până vineri, 11 iunie, ora 23, în vigoare fiind și o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată până duminică, 13 iunie, ora 23.00.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în Prahova

În Prahova a fost în vigoare și un cod portocaliu în localitățile Provița de Sus și Talea.

Citește și: Cod portocaliu de ploi torențiale în Prahova. Localitățile vizate: Provița de Sus, Adunați și Talea

Pompierii prahoveni au acționat, vineri, potrivit ISU Prahova, cu motopompe pentru evacuarea apei dintr-un beci inundat în Bănești, la două locuințe în Breaza, la un beci și o curte în Câmpina și la un cămin de pompe la stația de epurare din Câmpina.

La Provița de Jos o strada a fost acoperită de apă.

Citește și: Strada transformată în râu, la Provița de Jos. Urmările codurilor portocaliu și galben de ploi torențiale și vijelii din Prahova:-VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău