Cod portocaliu de ploi torențiale în Prahova. Localitățile vizate: Provița de Sus, Adunați și Talea

0

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, un cod portocaliu pentru patru localități din Prahova. Meteorologii au anunțat averse ce pot cumula 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice , dar și posibile căderi de grindină.

UPDATE: Strada transformată în râu, la Provița de Jos. Urmările codurilor portocaliu și galben de ploi torențiale și vijelii din Prahova:-VIDEO

Atenționarea de cod portocaliu este valabilă în Provița de Sus, Adunați și Talea, avertizarea fiind valabilă vineri, 11 iunie.

Pe durata codului portocali averse ce pot cumula 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice , dar și posibile căderi de grindină.

Reamintim faptul că în Prahova este valabilă și o atenționare de cod galben, vineri, până la ora 23.00, dar și o informare meteo de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină, valabilă până duminică 13 iunie.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău