Strada transformată în râu, la Provița de Jos. Urmările codurilor portocaliu și galben de ploi torențiale și vijelii din Prahova:-VIDEO

0

Drumul principal din Provița de Jos, care leagă satul de localitatea Drăgăneasa, s-a transformat într-un adevărat râu vineri după amiază, din cauza ploilor torențiale din ultimele ore.

Mai multe localități din nordul județul Prahova, inclusiv Provița de Jos, se află vineri sub o avertizare de tip cod portocaliu de ploi torențiale.

Citește și: Cod portocaliu de ploi torențiale în Prahova. Localitățile vizate: Provița de Sus, Adunați și Talea

Pe durata codului portocalii averse ce pot cumula 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, dar și posibile căderi de grindină.

Reamintim faptul că în Prahova este valabilă și o atenționare de cod galben, vineri, până la ora 23.00, dar și o informare meteo de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină, valabilă până duminică 13 iunie.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în Prahova

Mulțumim cititorilor care ne-au trimis imaginile pe adresa redacției!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău