- Publicitate -

Una dintre cele mai bine cotate școli particulare din Prahova, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Ploiești, face înscrieri

Cu o vechime de peste 12 ani în Ploiești și membră a celui mai mare și mai vechi complex educațional privat din România – Lumina Instituții de Învățământ, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Ploiești a început înscrierile pentru anul școlar 2022-2023. Instituția de învățământ ploieșteană pune accent în primul rând pe educarea caracterului, iar acest lucru se vede în primul rând în succesul pe care îl au foștii elevi.

Școala Gimnazială Internațională Spectrum Ploiești a fost înființată în 2010. În cei 11 ani de activitate, opt generații de elevi au absolvit cu brio cursurile primare și gimnaziale, fiind admiși în unele dintre cele mai bune licee din Ploiești și București.

În prezent, la Spectrum Ploiești învață 220 de elevi, grupați în 14 clase, șase de nivel primar și opt gimnazial. Pentru noul an școlar, școala are disponibile 40 de locuri pentru clasa pregătitoare, și 40 de locuri pentru înscrierea la clasa a V-a. Ce le oferă actualilor și viitorilor elevi?

Clase cu program prelungit, after school și maxim 20 de elevi în sală

„Anul 2017 a venit cu prima certificare a calității procesului nostru educațional: am obținut acreditarea de la Ministerul Educației, atât pentru nivelul primar, cât și gimnazial. La acel moment am fost singura școală din județul Prahova acreditată pentru ambele nivele”, ne-a declarat Nuri Guner, managerul Școlii Gimnaziale Internaționale Spectrum Ploiești

În ceea ce privește viitorul an școlar, vor fi continuate programele care s-au dovedit eficiente în anii anteriori. Fiecare clasă are un număr de maximum 20 de elevi și opțiune de program prelungit. Elevii au, astfel, posibilitatea de a de a-și completa sau perfecționa abilitățile.

”Pentru viitori elevi de clasa a V-a, școala organizează în fiecare an, în mod gratuit, cercuri de pregătire la matematică, dar și la limba engleză.

Beneficiind de funcționalitatea unui program prelungit, Școala Spectrum oferă elevilor săi posibilitatea de a învăța limba engleză la un nivel avansat, încă din clasele primare, prin intermediul celor cinci ore pe săptămână, dar și limba germană, începând cu clasa a III-a.

De asemenea, oferim elevilor de la clasele primare ore de studiu sub îndrumarea învățătorului de la clasă, dar și ore de pregătire la matematică și limba română pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

Ca și programă școlară, urmăm programa școlară stabilită la nivel național, cu ore în plus de aprofundare la diverse materii, deoarece ne dorim ca elevii noștri să poată asimila eficient informațiile necesare performanței”, a mai adăugat managerul Nuri Guner.

Dotări la standarde internaționale

Un punct forte al școlii Spectrum Ploiești este acela că elevii beneficiază de condiții optime pentru desfășurarea cursurilor.

În fiecare clasă există calculator și videoproiector. Elevii din clasele gimnaziale au tablete iPad, cu sistemul IPAD Education, iar elevii din ciclul primar au table interactive în sălile de clasă.

Suplimentar, fiecare elev beneficiază de instrumentele necesare pentru dezvoltarea abilităților și pasiunilor.

Copiii care învață aici pot participa la cluburi opționale create special pentru pasiunile și abilitățile pe care le au sau pe care vor să și le deprindă. Periodic, școala organizează diverse activități extrașcolare, tabere și excursii. Prin intermediul programului Educarea Caracterului, elevii învață valorile morale după care să se ghideze în viață.

„Avem laborator de informatică, dar şi un Smart Lab pentru efectuarea proiectelor IT și de robotică, unde elevii învață la diverse materii, cum ar fi biologia, chimia, istoria, fizica, utilizând ochelarii VR, imprimanta 3D etc.

Începând cu anul școlar în curs, s-a implementat la clasele gimnaziale sistemul de predare-învățare prin intermediul tabletelor, fiecare elev având propriul său iPad. Toate acestea îmbunătățesc procesul educativ, fac lecțiile mult mai atractive, iar elevii acumulează mult mai ușor cunoștințe din domenii variate”, susține managerul școlii.

Cei care doresc mai multe informații despre procedura de înscriere pot accesa www.spectrumploiesti.ro sau pagina dedicată a școlii. De asemenea, pot suna la numărul de telefon 0244 554 404, pot scrie un email pe info@ploiesti.spectrum.ro sau pot face o vizită direct la sediul din Strada Înfrățirii nr. 4, Ploiești.

(P)

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Familiile cu mai mult de trei copii vor plăti facturi mai mici la energie electrică. 0,68 lei/KWh indiferent de consum

Românii care au în întreţinere cel puţin trei copii care merg la şcoală vor beneficia de un preţ mai mic la energia electrică, potrivit...

Ajutoare pentru românii cu venituri reduse. Sumele sunt cuprinse între 500 și 2000 de lei

Guvernul anunţă ajutoare pentru elevii din familii nevoiaşe, dar şi pentru mamele cu copii mici. Banii vor intra pe cardurile beneficiarilor, potrivit antena3.ro. Mamele cu...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Familiile cu mai mult de trei copii vor plăti facturi mai mici la energie electrică. 0,68 lei/KWh indiferent de consum

Românii care au în întreţinere cel puţin trei copii care merg la şcoală vor beneficia de un preţ mai mic la energia electrică, potrivit...

Furt de lemne din grădina unui bărbat din Băicoi

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, Poliţia oraşului Băicoi a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat cu...

Ajutoare pentru românii cu venituri reduse. Sumele sunt cuprinse între 500 și 2000 de lei

Guvernul anunţă ajutoare pentru elevii din familii nevoiaşe, dar şi pentru mamele cu copii mici. Banii vor intra pe cardurile beneficiarilor, potrivit antena3.ro. Mamele cu...

La Telega a fost inaugurat un modern spațiu de joacă pentru copii

Primăria Comunei Telega a inaugurat, pe 26 septembrie, un loc de joacă, amplasat chiar în centru, lângă Grădinița nr. 1. Fondurile au provenit dintr-o...

Dezvăluirile șocante ale unei gimnaste de AUR: „Antrenorii m-au bătut și mi-au spus că sunt o maimuță umflată cu pompa!”

Gimnasta Amalia Puflea, o sportivă de doar 15 ani, medaliată cu aur la numeroase competiții, amenință cu sinuciderea din cauza tratamentului inuman la care...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -