- Publicitate -

Goodwill Consulting organizează la Ploiești conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024

Data:

Distribuie articolul:

Goodwill Consulting organizează la Ploiești conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024. Un eveniment important pentru antreprenorii care vor să acceseze fonduri nerambursabile

- Publicitate -

Începând cu anul 2020, o serie de crize majore au afectat statele Uniunii Europene și întreaga lume: pandemia de COVID-19, războiul Rusiei împotriva Ucrainei și criza energetică ce a urmat au avut un impact semnificativ asupra cetățenilor și business-urilor din toate regiunile UE. În acest context, fondurile europene au jucat un rol important în gestionarea acestei perioade dificile.

„Între 2021 și 2027, politica de coeziune investește peste 30 de miliarde de euro în România, pe lângă cele 27 de miliarde prevăzute în PNRR“, declara în urmă cu un an Nicolas Schmit, comisar european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, la evenimentul de lansare a Politicii de Coeziune 2021-2027 de la Iași, potrivit Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Fondurile europene sunt o soluție pentru companiile aflate în căutarea de resurse necesare pentru a-și dezvolta afacerile și a susține în același timp comunitățile din care fac parte. Ce programe noi sunt disponibile anul acesta? Ce criterii de eligibilitate trebuie să îndeplinească întreprinderile pentru a le accesa? Cum îți poți maximiza șansele de succes în obținerea finanțării?

- Publicitate -

Sunt întrebări la care va răspunde Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, director național de vânzări Goodwill Consulting, în cadrul conferinței Finanțări pentru mediul privat în 2024, ce va avea loc pe data 18 aprilie, 9.30, la Hotel Central Ploiești. Descoperă în continuare detalii despre evenimentul cu acces gratuit organizat de Goodwill Consulting și despre beneficiile pe care le vor avea antreprenorii ce decid să participe la conferință.

Goodwill Consulting, compania care susține de 16 ani dezvoltarea afacerilor din România 

Goodwill Consulting sprijină încă din anul 2008 antreprenorii români, cărora le oferă consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile. Compania, parte a grupului internațional prezent în Ungaria, Bulgaria și Croația, a înregistrat peste 3.000 de proiecte de succes, construindu-și astfel o reputație solidă prin oportunitățile accesate pentru clienții lor.

Cu opt birouri în toată țara și 150 de specialiști în accesarea de finanțare nerambursabilă, Goodwill Consulting a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro pentru cei care au beneficiat de sprijinul lor – antreprenori din mediul privat, cât și instituții publice. Printre clienții Goodwill se numără companii precum Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson și Printmasters, cu proiecte de succes ce au contribuit la dezvoltarea lor pe piață.

- Publicitate -

Din grupul de firme Goodwill, alături de Goodwill Consulting fac parte și Goodwill Energy, care oferă soluții complete de energie regenerabilă, Goodroid, care furnizează soluții de automatizare cu ajutorul roboților UiPath, și Goodwill Studio, care pune la dispoziție soluții de proiectare și arhitectură.

Agenda conferinței de la Ploiești

Prin evenimentele pe care le organizează, Goodwill facilitează o mai bună înțelegere a mecanismelor de accesare a fondurilor nerambursabile și oferă antreprenorilor șansa unei informări mai clare privind programele de finanțare disponibile. Pe data de 18 aprilie, ora 9.30, la Hotel Central Ploiești, Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, director național de vânzări Goodwill Consulting, va susține conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024, o șansă importantă pentru antreprenorii care vor să își dezvolte afacerea cu fonduri europene.

Vor fi prezentate cele mai recente informații și direcții în ceea ce privește accesarea fondurilor europene, iar participanții vor putea înțelege mai bine mecanismele de finanțare și procedurile de aplicare.

- Publicitate -

Antreprenorii vor afla care sunt programele de finanțare disponibile anul acesta, ce pot face pentru a-și mări șansele de succes în obținerea finanțării și cum să își gestioneze cât mai eficient fondurile obținute, dar vor putea adresa și întrebări specifice legate de programele de care sunt interesați. Astfel, ei au șansa de a afla toate informațiile de care au nevoie pentru a obține resursele necesare în atingerea obiectivelor de dezvoltare propuse pentru afacerile lor.

Iată programul conferinței:

  • 9:30 – 10:00 – Welcome coffee
  • 10:00-11:30 -Finanțările pentru mediul privat în 2024: Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, director național de vânzări Goodwill Consulting
  • 11:30-13:00 – Business lunch & networking

Accesul este gratuit, dar cei care doresc să participe trebuie să se înscrie la eveniment  prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Goodwill Consulting.

Accesul la fonduri europene reprezintă o oportunitate importantă pentru companiile din România. Conferința Finanțări pentru mediul privat în 2024, organizată de Goodwill Consulting la Ploiești, aduce în prim-plan nu doar informații și direcții actualizate despre programele de finanțare disponibile, ci și expertiza unei echipe care a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro în proiecte de succes. Evenimentul, care este în același timp și un context potrivit pentru networking, va deschide noi orizonturi pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea prin accesarea de finanțare nerambursabilă. (P)

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...

Bursă pentru elevi la Ploiești. Oferta liceelor și universităților, la Palatul Culturii

Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova organizează în perioada 20-23 mai...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Air Retro 2024 & FlyIn are loc sâmbătă, pe Aerodromul de la Șirna

Retromobil Club România și Zborcadou.ro organizează sâmbătă, 18 mai,...

A dispărut o bandă de circulație de pe Bulevardul Indepnendenței din Ploiești după noile marcaje rutiere [VIDEO]

Marcajele rutiere efectuate pe tronsul recent reabilitat al Bulevardului...
- Publicitate -