Cum vor circula mijloacele de transport în comun din Ploiești în mini-vacanța de 1 Decembrie

0

Mini-vacanța de 1 Decembrie va aduce o modificare cu privire la transportul public în comun din Ploiești. Mijloacele de transport în comun vor circula conform programului de zi de duminică.

Zilele libere de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 Decembrie (Ziua Națională a României), considerate zile libere conform Codului Muncii, pică anul acesta marți și miercuri.

Pe masa Guvernului, există propunerea ca și luni, 29 noiembrie, să fie liberă, pentru a se realiza o punte între weekend și zilele libere.

Citește și: Cum va fi recuperată ziua de luni, 29 noiembrie, dacă va fi declarată liberă – Document

Pentru mini-vacanța de 1 Decembrie s-a stabilit, în linii mari, care ar urma să fie programul de transport în comun în Ploiești.

„În cazul în care 29 noiembrie nu va fi declarată zi liberă, mijloacele de transport în comun vor circula după programul normal.

Pentru zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie, declarate zile libere conform Codului Muncii, transportul public în comun se va asigura conform programului de duminică.

În cazul în care ziua de 29 noiembrie nu va fi declarată zi liberă, angajații TCE vor putea solicita o zi de concediu, cu mențiunea asigurării fluxurilor continue la activitatea de bază, respectiv cea a transportului public de călători”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul general al TCE Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău