Șobolan „acrobat”, filmat la înălțime pe un cablu de curent electric în centrul Ploieștiului – VIDEO

0

Scandalul legat de gunoaiele din Ploiești durează de luni bune, timp în care cetățenii sunt cei care suportă deșeurile neridicate de lângă ghene. Inevitabil, din cauza gunoaielor neridicate au apărut și șobolanii. Un cititor al Observatorulph.ro a surprins imagini cu un șobolan „acrobat” care se deplasează, la înălțime, pe un cablu de curent electric în zona centrală a Ploieștiului. Imagini la finalul textului.

Pe lângă disconfortul suportat de cetățeni din cauza gunoaielor neridicate din jurul ghenelor, inevitabil, Ploieștiul a început să se confrunte și cu o altă problemă: șobolanii.

Un cititor al observatorulph.ro a surprins un șobolan, nu pe stradă sau pe spațiul verde, ci, la propriu, la înălțime, în timp ce era cocoțat pe un cablu de curent electric, din zona intersecției străzii Nicolae Bălcescu cu strada Mihai Bravu.

În imagini se poate observa cum șobolanul se deplasează fără nicio problemă pe cablul de curent electric.

„Nici șobolanii nu mai sunt ce au fost”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a trimis imaginile la redacție.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău