Un coleg de la USR reclamă legalitatea numirii lui Adrian Semcu director adjunct la SGU. Anterior Semcu fusese consilier personal al primarului Volosevici.

0

Numirea lui Adrian Semcu în funcția de director adjunct la SGU a început să facă valuri la Ploiești, primele reacții fiind chiar din partea partenerilor din Coaliție, mai exact din partea USR. Consilierul județean Mihai Neagu (USR) a anunțat că a sesizat Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu privire la numirea lui Adrian Semcu la SGU Ploiești.

Fostul director al Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost numit, săptămâna aceasta, în funcția de director adjunct al SGU Ploiești, după ce inițial a ocupat postul de consilier personal al primarului Andrei Volosevici.

Citește și: Adrian Semcu, fostul director al Hidro Prahova, a fost numit director adjunct la SGU Ploiești

Numirea lui Adrian Semcu la SGU Ploiești a început să facă valuri la Ploiești, primele reacții fiind din partea partenerilor din Coaliție.

„Am sesizat Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici despre numirea lui Adrian Semcu în funcția de director adjunct la SGU Ploiești”, a anunțat Mihai Neagu, consilier județean USR.

Vezi AICI anunțul consilierului județean postat pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău