Adrian Semcu, fostul director de la Hidro Prahova, consilier personal al primarului Volosevici

3

Fostul director al Hidro Prahova, Adrian Semcu, este noul consilier personal al primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici. Informația a fost confirmată chiar de edilul municipiului, care a precizat că Adrian Semcu are un contract de 4 ore/zi.

Numirea lui Adrian Semcu în funcția de consilier personal are loc la o lună după revocarea acestuia din funcția de director al SC Hidro Prahova.

Contactat telefonic, Adrian Semcu nu a dorit să comenteze cu privire la noua funcție pe care o ocupă.

Informația a fost confirmată, în schimb, de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, care a precizat că Adrian Semcu are un contract „cu jumătate de normă, de 4 ore”.

Reamintim faptul că Adrian Semcu a fost revocat din funcția de director al SC Hidro Prahova la începutul lunii iunie, în locul acestuia fiind numit director general provizoriu Liviu Ilași, decizie adoptată de Consiliul de Administrație al societății.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Toti directorii revocati ajung in functii bine platite (majoritatea consilieri…), nu o sa scapam de ei usor. De aceea Romania este in situatia asta deplorabila. Ati auzit de vreun caz in care un director de teapa acesutia ca s-a angajat la privat pentru competentele pe care le are?

    Majoraitatea bugetarilor se muta din post in post la stat ca nu au aptitudini reale. I-ai dat afara si mor de foame.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău