Adrian Semcu, fostul director al Hidro Prahova, a fost numit director adjunct la SGU Ploiești

2

Adrian Semcu, fostul director al Hidro Prahova, a fost numit de Consiliul de Administrație al SGU Ploiești director adjunct al companiei consiliului local.

Informația, publicată în premieră, prahovainfo.ro, a fost confirmată pentru observatorulph.ro de directorul SGU Ploiești.

Acesta a început de ieri noul job.

După ce a fost înlocuit de la Hidro Prahova, Adrian Semcu a devenit consilier personal al primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici (detalii aici: Adrian Semcu, fostul director de la Hidro Prahova, consilier personal al primarului Volosevici)

Reamintim că SGU Ploiești se află într-o situație financiară dificilă, înregistrând datorii de 15 milioane de lei numai la ANAF.

În schimb, în organigrama societății se regăsesc 31 de posturi de șefi.

Citește o analiză observatorulph.ro aici: SGU, gaura neagră din bugetul Ploieștiului. Are datorii de 15 milioane lei la ANAF, dar are 31 de șefi și plătește conducerea regește

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Exact ce ziceam, din director in consilier apoi iar director adjunct etc… din functie de conducere in functie de conducere. Nimeni nu precizeaza ce rezultate sau ce proiecte a finalizat, zici ca nu exista alti oameni decat parazitii acestia numiti politic.

  2. Exact cum spune și dl. Ion. În loc să facă e numit prin concurs cineva nou cu viziune tânăr, l-au pus pe dl. Semcu că exact el este persoana perfecta. L-au luat dintr-un loc călduț și cu bani calumea și a fost pus într-un alt loc la fel de călduț. Corb la corb nu își scot ochii, și uite așa cardasiile și combinațiile rămân în picioare, și nimeni nou nu are loc de aceste secături.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău