Situație dificilă pentru Primăria Ploiești, care în acest moment nu poate să să dispună efectuarea de marcaje rutiere în Ploiești. Licitația pentru desemnarea unui operator este blocată, după ce procedura a fost contestată la Curtea de Apel Ploiești.

Efectuarea marcajelor este absolut necesară la nivelul municipiului Ploiești. De la finalul lunii ianuarie 2021, această activitate nu se mai poate derula la nivelul municipiului Ploiești.

Consiliul Local Ploiești a aprobat, în luna ianuarie 2021, că SGU nu se va mai ocupa de marcaje sau de instalarea de indicatoare rutiere, urmând ca municipalitatea să organizeze o licitație pentru desemnarea unui nou operator.

Anunțul pentru achiziție a fost lansat câteva luni mai târziu, după ce a fost aprobat bugetul municipiului, însă nici la această dată nu avem un contract semnat pentru astfel de servicii, având în vedere că licitația a fost contestată, iar mai nou cauza a ajuns pe rolul Curții de Apel Ploiești.

Citește și: SGU nu se va mai ocupa de efectuarea marcajelor rutiere și de montarea indicatoarelor. Dispută în Consiliul Local Ploiești – VIDEO

„A fost la CNSC, CNSC a dat o decizie, după care merge către Curtea de Apel”, a precizat Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.

Prin urmare efectuarea de marcaje rutiere în Ploiești poate avea loc de abia după ce cauza va fi soluționată de către instanță, iar procedura de desemnare a unui operator va fi finalizată prin semnarea unui contract.

Citește și: VIDEO: Ploiești – orașul fără marcaje rutiere. Devine municipalitatea responsabilă în cazul unor accidente?

Conferință primar Ploiești, Andrei Volosevici:

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău