Cum va fi eșalonată datoria Telekom Communications SA, în valoare de peste 80 de milioane de lei, către bugetul local al Ploieștiului

0

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, vineri, eșalonarea datoriei Telekom Communications SA către bugetul local, reprezentând impozit pe clădiri și majorări de întârziere, în cuantum de peste 80 de milioane de lei, decizia fiind ca plățile să fie efectuate până în mai 2022.

Suma totală datorată de Telekom Communications SA la bugetul local al Ploieștiului depășește 80 de milioane de lei și reprezintă impozit pe clădire în cuantum de peste 35,8 milioane de lei, la care se adaugă majorări de întârziere de peste 45,1 milioane de lei.

Citește și: Telekom România Communications a pierdut procesul cu SPFL Ploiești. Societatea este obligată la plata a peste 80 milioane de lei la bugetul local

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat de aleșii locali, societatea ar urma să plătească obligația fiscală principală de peste 35,8 milioane de lei până la data de 29 mai, urmând ca suma aferentă majorărilor de întârziere să fie plătită prin eșalonare, în rate egale, pe durata a 24 de luni, începând cu luna iunie 2020.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău