fondul clasei

Fondul clasei este ilegal, spune ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, care adaugă că ar vrea să îl reglementeze pentru ca lucrurile să fie transparente. Precizarea a fost făcută în cadrul emisiunii „În faţa ta”, difuzată astăzi la Digi24.

Reporter: Fondul clasei este cam ilegal, nu?

Mircea Dumitru: Este ilegal.

Reporter: Nu este o prioritate reglementarea unui cadru în care existenţa lui să fie fără semne de întrebare legate de cine câştigă şi ce obligaţie?

Mircea Dumitru: Cu siguranță că trebuie făcută această chestiune pentru ca lucrurile sa fie transparente.

Reporter: Aveţi de gând în lunile care v-au rămas din mandat să mergeţi şi pe linia asta?

Mircea Dumitru: Nu e vorba numai de a repara acest aspect. Avem de gând și deja am început să lucrăm asupra unui document, în așa fel încât, fără a modifica esențial Legea educației naționale, să aducem clarificări de genul acestora care sunt solicitate de situațiile reale și sa introducem câteva chestiuni importante.

Vezi emisiunea pe Digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...

Social
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cum parcăm în Ploieşti? Cum vrem noi...

Pe Bulevardul Republicii, pe sensul de la Nord spre Centru, imediat după intersecţia cu strada 8 Martie, se parchează... ca la mama acasă, în mijlocul gospodăriei. Doar că... aici vorbim despre...