fondul clasei

Fondul clasei este ilegal, spune ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, care adaugă că ar vrea să îl reglementeze pentru ca lucrurile să fie transparente. Precizarea a fost făcută în cadrul emisiunii „În faţa ta”, difuzată astăzi la Digi24.

Reporter: Fondul clasei este cam ilegal, nu?

Mircea Dumitru: Este ilegal.

Reporter: Nu este o prioritate reglementarea unui cadru în care existenţa lui să fie fără semne de întrebare legate de cine câştigă şi ce obligaţie?

Mircea Dumitru: Cu siguranță că trebuie făcută această chestiune pentru ca lucrurile sa fie transparente.

Reporter: Aveţi de gând în lunile care v-au rămas din mandat să mergeţi şi pe linia asta?

Mircea Dumitru: Nu e vorba numai de a repara acest aspect. Avem de gând și deja am început să lucrăm asupra unui document, în așa fel încât, fără a modifica esențial Legea educației naționale, să aducem clarificări de genul acestora care sunt solicitate de situațiile reale și sa introducem câteva chestiuni importante.

Vezi emisiunea pe Digi24.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.