Am rămas fără fructe și legume! Anunțul soției, poruncă pentru mine. Cum eram la o cafea în PSC, am intrat la Carrefour pentru cumpărături.

 

UPDATE CONDUCEREA CARREFOUR PLOIEŞTI, AMENDATĂ DE OPC DUPĂ CE A CONFUNDAT CLIENŢII CU ANIMALELE DE LA ZOO

Îngrozit de aglomerație, m-am dus direct la raionul legume-fructe, care, prin definiție, ar trebui să fie proaspete.

Aici am găsit GUNOI! Priviți fotografiile de mai jos și veți simți același sentiment de scârbă la adresa marelui lanț francez de magazine Carrefour.

 

Portocalele erau borșite, numai bune de rachiu.

Rodiile erau stafidite și stricate.

Mandarinele erau acoperite cu un strat gros de mucegai.

 

Știți ce m-a îngrozit mai mult decât imaginea fructelor pe care nici maimuțele de la Zoo Bucov nu le-ar fi halit, fie ele și după o dietă forțată? 

Faptul că OAMENII scotoceau prin gunoi și cumpărau fructe și legume stricate pentru că erau reduse!

Singurul indignat din marea de oameni eram eu. Spre disperarea soției mele, care a dispărut din peisaj, am solicitat unui angajat să vorbesc cu șeful de raion.

 

A venit o doamnă blajină, care a încercat să mă convingă mai întâi că angajații nu au avut timp să sorteze produsele. I-am replicat cucoanei că sortarea se face în camera frigorifică, nu în magazin! 

Apoi mi-a spus că domnul client poate alege singur produsele potrivite. Am întrebat-o retoric dacă din maldărul de gunoi ar putea alege fructe și legume pentru copiii sau nepoții săi. S-a blocat!

O utlimă încercare: prețul redus..I-am adus la cunoștință, deși e foarte grav dacă nu știa acest lucru, că legislația interzice punerea în vânzre a alimentelor stricate, indiferent de preț.

Concluzia: Carrefour a pus în vânzare GUNOI dumincă seară când inspectorii OPC sau DSV Prahova beau un șpriț. 

Să le fie rușine!