După ce aseară observatorulph.ro a reclamat punerea în vânzare de către reprezentanții magazinului Carrefour din mall-ul Ploiești Shopping City a unei cantități mari de fructe și legume stricate, inspectorii OPC au efectuat un control în această dimineață.

 

Citește și: CARREFOUR NE CREDE MAI PROŞTI DECÂT MAIMUŢELE DE LA ZOO BUCOV. CULMEA, AU DREPTATE!

În urma verificărilor, inspectorii OPC au constatat că la vânzare erau expuse fructe și legume aflate într-o stare avansată de depreciere, motiv pentru care conducerea magazinului a fost convocată la sediul instituției cu o serie de documente.

"Sesizarea dvs. a fost înetemeiată, iar magazinul va fi sancționat pentru comercializarea unor produse neconforme" au declarat reprezetanții OPC Prahova.

 

Dacă ați fost înșelat la cumpărături scrieți-ne cu dovezile aferente (fotografii, bonuri fiscale) pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și transmiteți reclamațiile dvs. și pe una dintre adresele OPC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.