- Publicitate -

Am fost la filmul românesc Teambuilding, filmul pe care orice corporatist trebuie să-l vadă înainte de a demisiona

Am fost la filmul românesc Teambuilding. Mi-am făcut cu greu curaj să îmi iau bilet la cinema, mai ales la un film realizat de români, în România. Da, am fost dezamăgit de prea multe ori de arta cinematografică creată de români. De data asta se pare că vin vești bune din partea proiecției.

91 de minute durează filmul care prezintă o gașcă de corporatiști care lucrează la PLM Global, un nume suficient de inspirat pentru a smulge câteva zâmbete din partea celor prezenți în sală. Sau poate unii nici nu s-au prins de la ce vine numele companiei.

Citește și: Prahoveanca Monica Marin a renunțat la învățământ pentru o carieră în comunicare: “Era timpul să mă pun pe primul loc”

Apropo de sala de cinema, pare că oamenii care vin la film s-au mai cizelat, nu mai râd a prost și nici nu stau pe telefoane în timpul proiecției. Biletul a fost 24 de lei de persoană, iar mâncarea și băuturile au sărit de 50 de lei pentru două persoane. V-am zis că s-a făcut apa plată 10 lei la jumătate de litru?

Fanii Bromania să meargă la film. Toți!

Personajul principal este Emil (Matei Dima zis și Bromania), un exemplu de corporatist care nu înjură, nu bea, stă peste program și vorbește frumos cu toată lumea. Însă are o problemă delicată. O problemă pe care, se pare, unii corporatiști o pot deduce din rutina zilnică. Nu vă zic chiar tot, ca să merite experiența.

Domnul Emil este pus în fața unor provocări majore, mai ales după ce este promovat, “pe orizontală”, de către șeful lui, domnul Oprea (Șerban Pavlu). Noua misiune a lui Emil este de a demonstra faptul că echipa de call center de la București își face treaba și merită fiecare bănuț.

Șerban Pavlu este enervant de șef în filmul ăsta!

Șerban Pavlu joacă impecabil, dar nu-l suport în filmul ăsta. Nu îmi place rolul lui. Am rămas cu Șerban Pavlu din Umbre și sunt încă subiectiv. Poate merg și la teatru să-l văd în acțiune.

Filmul prezintă, cu urme clare de ironie, felul în care se prezintă viața într-un call center, iar din surse sigure vă spun că exagerările din film nu sunt chiar exagerări, ci chiar realitatea delicată a unor oameni care vorbesc câte 10-12 ore la telefon, zilnic, cu tot soiul de ciudați.

Citește și: Adela Ancuța, artista care reprezintă cu succes proiectul Ploiești – Capitala Tineretului – VIDEO

Pentru a salva departamentul de call center de la București, Emil acceptă să participe la un concurs care are loc la munte, în cadru organizat, mai exact într-un teambuilding.
Mai multe echipe din România se întâlnesc și se luptă pentru o cupă, cupa pe care doar echipa din Cluj a câștigat-o în ultimii ani. Dacă ia cupa anul acesta, Emil ar putea salva departamentul de call center din București.

Anca Dinicu te face să-ți cumperi bilet la film

De menționat este și prezența Ancăi Dinicu în peliculă, prezență care nu poate rămâne neobservată. Sunt multe alte prezențe feminine care te pot face ușor să rămâi cu gura căscată, însă detaliile le puteți urmări cu ochii voștri, la cinema.

Filmul e potrivit mai ales dacă e vizionat cu prietenii. E lejer și te captivează în multe momente. Deși nu i-aș acorda mai mult de nota 7, cred că își merită banii, iar actorii și replicile din film sunt de aplaudat.

Ioooooi! apare și Ionuț Rusu în film

Apare și Ionuț Rusu în film. Ionuț, vocea de la radio și comediantul pe care nu ai cum să-l ratezi, chiar dacă stai doar câteva minute pe ‘net. Îl film pare a fi el, natural și plin de glume cu stil: “Ioooooi!”.

Acum, da, e de subliniat faptul că filmul prezintă aspecte toxice ale unor oameni care vin să își verse toate supărările în teambuilding, pe alocuri sunt presărate consumul de droguri și băuturi alcoolice, însă, la începutul peliculei există o atenționare clară în legătură cu acest lucru.

Teambuilding, o comedie românească

A, că uitam: în film apare și Micuțu – în film îi zice Horia… Horia Brenciu, dar nu Brenciu real, ci doar un alt Horia Brenciu. Nu vă dau alte detalii pentru că e clar, merită să vă luați porție mare de popcorn și să vedeți.

Iar dacă nu vă plac înjurăturile și vreți doar finețuri, chestiuni rafinament și exprimări academice, n-aveți noroc. Sau poate așteptați până la Mirciulică, un alt film românesc care se pare ca promite, dar încă n-am fost să-l văd.

Citește și: Când îți iei ultimul model de telefon, îți urăști locul de muncă și ești nemulțumit de viață

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!
- Publicitate -

Sondaj

Dacă Andrei Volosevici va candida pentru un nou mandat la Primăria Ploiești îl veți realege?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Vă plac producțiile cu super-eroi? Cum trebuie urmărite, în ordine cronologică, filmele Marvel

Recent am fost la cinema pentru a viziona noul film din universul Marvel, și anume ”Spider-Man: No way home”. Nu am fost niciodată un...

A renunțat la o viață de corporatist pentru ”a deschide ochii”. Elena Paraschiv, Master Instructor Pilates: “Pur și simplu iubesc viața și fiecare...

Elena Paraschiv este kinetoterapeut, Master Instructor Pilates și antreprenor. Iubește natura, plimbările în aer liber, muzica și dansul. Își încarcă bateriile datorită familiei și...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

În orașul fără patinoar, patinatorii viteză de la CSM Ploiești au obținut medalia de argint la echipe în concursul U23 de la Cupa Mondială...

În weekendul care tocmai s-a încheiat, sportivii secției de patinaj viteză ai CSM Ploiești au participat la cel de-al doilea concurs din cadrul Cupei...

Interviu cu Anda Mănescu, antreprenoarea care promovează „ia de Breaza” dincolo de hotarele țării [VIDEO]

„Ia de breaza by Anda Mănescu” a ajuns în câțiva ani un adevărat brand recunoscut, atât la nivel național, cât și internațional. Reporterii Observatorul...

Șoferii reclamă traficul blocat în Ploiești din cauza ceremoniei aprinderii iluminatului festiv de Sărbători – FOTO

Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă: În timp ce în centru pietonii se bucură de luminiţe, şoferii reclamă blocajul traficului în oraș. „La Caraiman e...

Prahoveni beți și drogați, opriți în trafic de Poliția Rutieră

Dacă în urmă cu 2-3 ani apărea câte un caz izolat de șofer care să conducă sub influența drogurilor, acum astfel de cazuri în...

Cum arată Ploieștiul de Sărbători. S-au aprins mii de luminițe în centrul orașului – FOTO

În centrul orașului este forfotă mare în această seară. S-a aprins iluminatul festiv de Sărbători. Mii de beculețe împodobesc Ploieștiul spre deliciul trecătorilor. Aspectul seamănă...

Parteneri

MindArchitect

WallStreet

Țara care te-ar putea lăsa să transporți la aeroport lichide în bagajul de mână
- Publicitate -