Drama lui Marinică, băiatul din Cocorăștii Colț care și-a pus capăt zilelor după umilințele la care era supus. Tot satul știa ce pățea, însă nimeni nu a mișcat un deget! Ce a făcut Poliția???

0

Marinică C., din comuna prahoveană Cocorăștii Colț, s-a spânzurat săptămâna trecută după ce a fost terorizat în ultima perioadă de mai mulți tineri din Brazi care îl băteau și îl jefuiau constant.

Toată comuna Brazi știa ce pățea bietul tânăr, angajat al companiei de apă, mai ales că o filmare cu una dintre agresiuni a circulat mult timp pe Facebook până a fost ștearsă.

În imaginile greu de privit, recuperate de un cititor al observatorulph.ro și care au fost publicate de ziarul nostru AICI, se vede cum tânărul este bătut de doi puști care îi reproșau victimei că s-ar fi plâns în comună că era terorizat de ei.

Cu toate acestea, tânărul a continuat să fie batjocorit de gașca de puști teribiliști de la ”căminele” din Brazi și, probabil pe fondul morții mamei sale, pe care a pierdut-o recent, acesta a ales să-și pună capăt zilelor.

Așa cum a confirmat primarul comunei Brazi pentru Observatorulph.ro, bătaia încasată de Marinică era cunoscută și de polițiști, însă până acum IJP Prahova nu a oferit detalii despre stadiul anchetei.

Abia după ce Marinică a murit, comunitatea locală a reacționat, blamând comportamentul agresorilor, însă acest lucru s-a petrecut, din păcate, prea târziu pentru Marinică.

Rămâne de văzut dacă polițiștii îi vor face dreptate lui Marinică, măcar după moartea lui. Dumnezeu să te ierte, Marinică, iar tu să ne ierți pe noi….

P.S. Am aflat ulterior că polițiștii au luat măsuri împotriva agresorilor: i-au amendat pentru injurii (detalii AICI)

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău