Un bărbat din Prahova s-a sinucis după ce a fost terorizat de mai mulți minori. Ultima bătaie încasată a fost filmată – VIDEO cu impact emoțional

5

Un bărbat din comuna Cocorăștii Colț s-a sinucis săptămâna trecută, după ce a fost bătut și terorizat de mai mulți minori. Victima (46 de ani) era angajatul companiei de apă a Consiliului Local Brazi. ”Era un băiat deosebit, care ținea toată firma în spate” îl descrie primarul comunei Brazi. Observatorulph.ro publică o filmare în care doi minori îl agresează pe cel care și-a pus capăt zilelor la o lună de la incident. VIDEO la finalul textului – Atenție, imagini cu impact emoțional!

De ani de zile, Marinică făcea naveta cu bicicleta între locuința familiei sale din satul Piatra, comuna Cocorăștii Colț, și locul său de muncă, Aquasal, compania de apă a Primăriei Brazi. El citea apometrele și distribuia facturile, fiind cunoscut drept un băiat cuminte și muncitor.

Terorizat de golanii din căminele de la Brazi

În ultima perioadă, tânărul a fost agresat de mai mulți puști care locuiesc în căminele din Brazi, el plângându-se că a fost bătut de mai multe ori.

Pe 7 martie, cu fix o lună înainte de a se spânzura în gospodăria familiei, el a depus o plângere la Poliția din Brazi.

Ultima bătaie încasată de Marinică luna trecută a fost filmată de un martor și ștearsă ulterior de pe Facebook, însă imaginile au fost salvate de un cititor și transmise redacției noastre (VIDEO la finalul textului). 

Primar: ”Era un tânăr muncitor, ne bazam pe el!”

Pe 7 aprilie, Marinică a cedat psihic și s-a spânzurat. ”Am auzit că și-a pus capăt zilelor. Era un tânăr muncitor, cuminte, care nu a făcut probleme niciodată. Am fost șocat de veste. El era angajatul companiei de apă și pot spune că ținea toată firma în spate” a declarat pentru observatorulph.ro primarul comunei Brazi, Leonaș Radu.

Edilul spune că a auzit că ar fi fost bătut de mai mulți tineri, dar că nu cunoaște detalii, însă a confirmat că polițiștii anchetau agresiunea.

Agresorii, amendați de polițiști pentru injurii

La solicitarea observatorulph.ro reprezentanții IJP Prahova au transmis că polițiștii din Brazi i-au audiat pe agresori, iar aceștia au fost amendați pentru proferarea de injurii, conform Legii nr. 61/1991 (detalii AICI)

VIDEO Momentul în care Marinică este bătut de mai doi minori – Atenție, imagini cu impact emoțional!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

5 COMENTARII

  1. Da Alex, locația unde a fost filmat clipul este în pădurea dintre satele stejaru și cămine. Eu știu cum ii cheamă pe cei doi copii care l au agresat, și pe cel care a filmat toată scena am aflat cum îl cheamă.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău