Agresorii lui Marinică, bărbatul care s-a sinucis după bătăile și umilințele la care era suspus de minori, au fost amendați de polițiști pentru injurii

1

Un tânăr din Cocorăștii Colț, Marinică C., s-a sinucis săptămâna trecută în gospodăria familiei sale, după ce a fost supus unor agresiuni comise de mai mulți tineri din comuna Brazi, unde era angajat la compania de apă. Filmarea în care doi tineri îl agresează pe cel care și-a pus capăt zilelor poate fi accesată la finalul textului – Atenție, imagini cu impact emoțional!

După o bătaie încasată de la doi minori, de 15 și 17 ani, Marinică a fost la Poliția din Brazi pe data de 7 martie și a depus plângere împotriva acestora.

”În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal” au transmis reprezentanții IJP Prahova la solicitarea observatorulph.ro.

Citește și Un tânăr din Prahova s-a sinucis după ce a fost terorizat de mai mulți tineri. Ultima bătaie încasată a fost filmată – VIDEO cu impact emoțional

După ce Polițiștii din Brazi i-au audiat pe agresori, aceștia au fost amendați pentru proferarea de injurii, conform Legii nr. 61/1991.

La fix o lună de la depunerea plângerii la postul de poliție din Brazi împotriva agresorilor, pe 7 aprilie, Marinică s-a spânzurat.

Iată cum sună informația morții lui Marinică furnizată de IJP Prahova:

”La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinței. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”

Reamintim că în ultima perioadă, tânărul a fost agresat de mai mulți puști care locuiesc în căminele din Brazi, el plângându-se că a fost bătut și jefuit de bani și țigări de mai multe ori.

Citește și Drama lui Marinică, băiatul din Cocorăștii Colț care și-a pus capăt zilelor pentru că nu a mai suportat umilințele. Tot satul știa ce pățea, însă nimeni nu a mișcat un deget! Ce a făcut Poliția???

Ultima bătaie încasată de Marinică luna trecută a fost filmată de un martor și ștearsă ulterior de pe Facebook, însă imaginile au fost salvate de un cititor și transmise redacției noastre și publicate mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău