VIDEO: Ne-am săturat de mizeria voastră! Dacă vouă vă place să trăiți așa, nouă NU!

0

România a ajuns o imensă groapă de gunoi, în care suntem nevoiți să trăim, pentru că rareori sunt sancționați cei care aruncă gunoiul pe unde apucă.

Plătim cu sănătatea, ci disconfortul, cu frustrarea, plătim chiar și cu bani, pentru că poluarea ne costă scump. Costă să igienizezi zonele afectate, albiile râurilor. Se plătesc toate din bani publici, se introduc noi taxe, noi reguli și totul costă.

Autoritățile locale știu pe unde au astfel de probleme, însă sunt dezinteresate să intervină. Nu există localitate undă să nu fi apărut ”o groapă de gunoi”, unde localnicii sau cei care tranzitează zona să nu contribuie cu deșeuri.

Un astfel de exemplu vine astăzi de la un cititor: ”La limita comunelor Apostolache – Podenii Noi, fix în fața troiței se aruncă frecvent gunoaie și se abandonează animale. Ieri, am surprins auto Ford Focus nr. PH 31 RCD aruncând gunoaie dintr-un coș…”

Și dacă autoritățile lasă ca astfel de zone să devină focare, măcar după ce făptașii sunt filmați ar putea să intervină și să-i sancționeze…

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău