VIDEO Momentul în care un bărbat din Gorj îi aleargă cu parul pe polițiști după ce a distrus o mașină a MAI

3

O mașină de poliție a fost avariată și mai mulți polițiști au fost amenințați de un bărbat recalcitrant, astăzi, în comuna Drăguțești din județul Gorj. VIDEO la finalul textului.

Postarea Sindicatului Europol pe Facebook:
Polițisti amenințați și loviți cu parul
Ziua si ultrajul. S-a întâmplat în această după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești din județul Gorj, unde un bărbat cu un obiect contondent din material lemnos în mână i-a amenințat cu moartea atât pe membrii familiei, cât și pe colegii noștri.
În fapt, bărbatul recalcitrant se afla la domiciliul fratelui său, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, lovindu-i pe ambii soți cu acel obiect, după care s-a deplasat la autospeciala de poliție ajunsă la fața locului și a lovit-o, provocând mai multe avarii.
Acesta s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj.
Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii în activitatea zilnică. Cu siguranță vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislația incidentă nu îi poate ajută, colegii noștri fiind acuzați de cele mai multe ori că raportul de forțe folosit, nu impunea folosirea acestuia.
VIDEO

3 COMENTARII

  1. Bine , bine …dar ei oricum sânt nişte ,,nepoți” din obicei. Raportul de forțe era de 2 milițieni la un țăran înarmat cu un par ( nu era ăla’ vreun ninja). Eu spun că , în situația în care luau echipamentul ,,neletal” din dotare. ( tomfe / ,, pulane ” şi spray-uri ) puteau cel puțin să încerce reținerea acestuia.Nu să fugă în mod direct precum nişte găini ce sânt în majoritatea cazurilor.

  2. P.S. Îmi cer scuze , însă am postat doar citind sumar articolul şi privind poza de la sfârşit ( fără a vedea videoclipul ).Milițienii erau într-adevăr mai mulți ( probabil 2 în faza inițială a intervenției ) , în concluzie sânt mult sub nivelul ,, nepotzilor şi al găinilor „…

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău