Bilanțul raziei polițiștilor în Prahova: 94 de amenzi și cinci permise reținute. VIDEO

0

Miercuri dimineață, peste 70 de poliţiști din cadrul IPJ Prahova au participat la o razie  pe mai multe drumuri județene și naționale din județ. VIDEO la finalul textului.

Comunicatul IJP Prahova:

Astăzi, în intervalul orar 10:30-12:00, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-a desfășurat o acțiune ce a avut ca scop principal asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, precum și verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, în localitațile Blejoi, Păulești, Bucov, Bărcănești și Târgșoru Vechi.

La acțiune au fost angrenați peste 70 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi substanțe periculoase și biroului pentru protecția animalelor.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 300 de persoane și controlate peste 240 de autovehicule, totodată fiind efectuate și 64 de testări alcooltest. De asemenea, au fost verificați și 20 de agenți economici.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, mare parte pentru abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor depășește 21.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 5 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău