Pericol de accidente la Parcul Bucov. Cum ignoră șoferii semnul STOP – VIDEO

2

Mulți șoferi care ies din Parcul Bucov ignoră semnificația semnului STOP și pătrund în intersecția străzii Dacia cu DJ 159. VIDEO la finalul textului.

O demonstrează imaginile surprinse de o cameră de bord și trimise redacției noastre de un cititor.

În filmarea de la finalul textului se vede cum doi șoferi îi taie calea, unul după altul, forțându-l pe conducătorul auto de pe drumul cu prioritate să frâneze pentru a evita producerea unui accident.

„Gasiti in video de mai jos modalitatea de „respectare” a indicatorului STOP  de la iesirea din parcul Constantin Stere … si ne asteptam ca in modul acesta sa scada numarul accidentelor rutiere” a fost mesajul cititorului nostru.

VIDEO

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

2 COMENTARII

  1. Problema este si pe sensul opus catre care merge cel ce a filmat, de multe ori vin tiruri care aproape se rastoarna in curba aia, prost facuta si semnalizata. Din cate stiu eu, doar parcul este al Primariei Ploiesti, drumul fiind in grija comunei Bucov. Dar ce sa iti spun, il doare pe domnul primar undeva de ceva, de orice se intampla in Bucov…

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău