vreme-ianuarie_3e160.jpg

Luna ianuarie nu va fi marcată de precipitații, spun meteorologii, care au anunțat că în perioada următoare temperaturile se vor menține la valori normale pentru această perioadă.

Până pe 17 ianuarie, potrivit ANM, media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 8 la 3 grade, fiiind mai ridicată decât în mod normal îndeosebi în primele zile.

„În continuare, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime va fi apropiată de
valorile obișnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între 1 și 5 grade. Media temperaturilor minime se va situa între -4 și -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade, în intervalul 24-26 ianuarie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă în prima săptămână, apoi în unele zile vor fi posibile precipitații în general slabe”, a anunțat ANM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La munte, spun meteorologii, până pe 16 ianuarie, „media temperaturilor maxime va fi în creștere de la 1 la 4 grade, fiiind mai ridicată decât în mod normal în această perioadă din an”.

„În intervalul 17-20 ianuarie, această medie va marca o scădere, spre -2 grade, iar ulterior, până pe 26 ianuarie se va menține apropiată de valorile obișnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie (-4...-2 grade). Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -6 și -2 grade, în prima săptămână și între -12 și -8 grade, în cea de-a doua săptămână. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă până pe 18 ianuarie, dar începând cu data de 19 ianuarie, temporar vor fi precipitații în general slabe”, a anunțat ANM..

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg