main_drum_f1afb.jpeg
O porțiune din pasarela care leagă orașele Comarnic și Breaza a fost afectată de ploile din 2018. Parte din asfalt s-a erodat, iar zona s-a transformat într-un adevărat pericol pentru circulație. Zona este semnalizată, însă oamenii așteaptă ca autoritățile să ia măsuri și să refacă acest drum.

Artera respectivă se află pe raza orașului Comarnic, însă porțiunea unde ploile au săpat și s-a produs fisura în asfalt este în extravilanul localității, fiind, prin urmare, în proprietatea Consiliului Județean Prahova.

Primarul Sorin Popa ne-a declarat că au fost depuse adrese către CJ Prahova, au fost deja făcute studiile de fezabilitate, iar lucrările de reabilitare vor începe de anul viitor. Pentru că este însă un drum important de legătura între Breaza și Comarnic, anul acesta vor fi efectuate niște operațiuni de conservare.

„Va fi turnat balastru, un strat de beton, vor fi niște lucrări provizorii, dar care vor permite reluarea circulației în zona cu probleme“, ne-a declarat primarul Sorin Popa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa foto: cititor www.observatorulph.ro

e0749ccd-d34d-4846-9a9e-657b31512e5a_8e4a0.jpgdrum_comarnic_977a5.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg