Drumul care leagă Comarnicul de Breaza, afectat de ploile din 2018, va fi reabilitat abia vara viitoare. Ce măsuri provizorii au găsit autoritățile

0
main_drum_f1afb.jpeg

main_drum_f1afb.jpeg
O porțiune din pasarela care leagă orașele Comarnic și Breaza a fost afectată de ploile din 2018. Parte din asfalt s-a erodat, iar zona s-a transformat într-un adevărat pericol pentru circulație. Zona este semnalizată, însă oamenii așteaptă ca autoritățile să ia măsuri și să refacă acest drum.

Artera respectivă se află pe raza orașului Comarnic, însă porțiunea unde ploile au săpat și s-a produs fisura în asfalt este în extravilanul localității, fiind, prin urmare, în proprietatea Consiliului Județean Prahova.

Primarul Sorin Popa ne-a declarat că au fost depuse adrese către CJ Prahova, au fost deja făcute studiile de fezabilitate, iar lucrările de reabilitare vor începe de anul viitor. Pentru că este însă un drum important de legătura între Breaza și Comarnic, anul acesta vor fi efectuate niște operațiuni de conservare.

„Va fi turnat balastru, un strat de beton, vor fi niște lucrări provizorii, dar care vor permite reluarea circulației în zona cu probleme“, ne-a declarat primarul Sorin Popa.

Sursa foto: cititor www.observatorulph.ro

e0749ccd-d34d-4846-9a9e-657b31512e5a_8e4a0.jpgdrum_comarnic_977a5.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău