tarife.jpg

Copiii din Câmpina nu mai au gratuitate la Bazinul didactic de înot după ce acesta a intrat în administrarea Clubului Sportiv din localitate.

 
Noul regulament de ordine interioară, aprobat, joi, de consilierii locali, asigură gratuitate doar elevilor care fac orele de sport la bazin sub coordonarea unui profesor al școlii unde aceștia învață. Durata unui curs este de doar 12 ore pe an școlar.
"Elevii care învață în unitățile școlare preuniversitare din Municipiul Câmpina, beneficiază de cursuri gratuite de înot de luni până vineri și vor fi  susținute de cadrul didactic al unității de învățământ, în baza regulamentul de ordine interioara aprobat de către conducerea Clubului Sportiv Câmpina.
 Durata unui curs este de 12 ore/an școlar/elev.
Elevii care învață în unitățile de învățământ la clasale de profil integrat de inot, beneficiaza de accesul gratuit dupa un program stabilit împreuna cu Clubul Sportiv Câmpina.
 Elevii care învață în Municipiul Câmpina, vor beneficia de cursuri gratuite (un ciclu de pregatire - 10 ședinte), pe baza carnetului de elev, cu poza și vizat pe anul școlar curent, în afara anului școlar, de luni pana vineri, respectând programul stabilit în regulamentul de ordine interioara aprobat de către conducerea Clubului Sportiv Câampina.
 Copiii instituționalizați care participă la cursuri, au acces gratuit, în baza unei adrese oficiale și a unui tabel nominal de la ONG-ul răspunzător și de la clubul partener" sunt condiții impuse de noul administrator al bazinului .
Pe de altă parte, câmpinenii care nu mai sunt elevi, dar care vor să meargă la bazin o pot face doar seara, după finalizarea cursurilor pentru școlari sau în weekend, contra cost. (vezi tabelul cu prețurile biletelor și abonamentelor mai jos).
Până acum, elevii din Câmpina nu plăteau bilet de intrare, dacă mergeau la bazin până la ora 15.00.
 
Regulamentul și noile tarife vor fi valabile începând cu data de 1 martie 2017, atunci când baza sportivă va fi preluată spre administrare de Clubul Sportiv Câmpina.