petrolul paulesti4
La meciul care s-a terminat cu un egal între CS Păulești și Petrolul Ploiești, au participat peste 2000 de suporteri care au susținut un show demn de vechea perioadă de glorie de pe Ilie Oană.

 


Suporterii nu s-au lăsat dezamăgiți de faptul că după 90 de ani de istorie, echipa de suflet a Ploieștiului joacă în liga A Prahova și au venit în număr foarte mare pe terenul de fotbal din Păulești. Aici a avut loc un show cu fumigene și torțe iar suporterii și-au încurajat favoriții pe tot parcursul meciului. Surpriza a avut loc însă după fluierul de final al arbitrului. Fanii ploieșteni au strâns după ei toată mizeria făcută în urma spectacolului și au lăsat curat lună spațiul verde din zona stadionului.

De asemenea, doritorii au avut posibilitatea să doneze pentru echipa lor, iar la finalul meciului se strânseseră 1 585 lei, bani care vor merge pentru susținerea echipei.

Paza a fost asigurată de zeci de polițiști și jandarmi cu câini de pază, iar traficul în perioada meciului a fost îngreunat din cauza mașinilor parcate pe o parte și alta a drumului, pe distanță de doi km.

petrolul-paulesti

petrolul paulesti14

 

 

petrolul-paulesti2

petrolul-paulesti3

 

petrolul-paulesti4

petrolul-paulesti5

petrolul-paulesti6

 

petrolul-paulesti7

petrolul-paulesti8

petrolul-paulesti9

petrolul-paulesti10

petrolul-paulesti11

petrolul-paulesti12petrolul-paulesti13