maxresdefault

Scandalul din Consiliul Local Ploiești pe tema cedării mărcii Petrolul Clubului Sportiv Petrolul 52 a continuat și la reluarea ședinței. 

 

Ședința a fost reluată după două ore de consultări. Suporterii au făcut un scandal monstru în sala de 200 de locuri. Reprezentantul Direcției Juridice, Georgiana Popa, nu a dorit să cedeze marca invocând faptul că este nevoie de o firmă specializată care să evalueze marca Petrolul. Aceste demersuri pot dura până la o lună iar, în acest condiții, Petrolul nu se va putea înscrie în campionatul care începe mâine. Este prima data în 90 de ani de istorie când Petrolul trece printr-o asemenea criză. În urma scandalului, Primarul Dobre a cerut public demisia șefei de la Juridic. Suporterii amenință că vor ieși în stradă și vor protesta până va fi rezolvată situația. Dobre susține că până maine la ora 12.00 va avea loc o ședință în care va fi reevaluată starea mărcii Petrolul. 

Vezi mai jos imagini din timpul ședinței

 

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....