Liliana Băescu, coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploiești, a avut parte de o surpriză neplăcută în această seară, după ce a revenit în țară de la o competiție găzduită de capitala Ungariei.

 

Aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj: "Stie cineva cum pot ajunge acasa, de la aeroport, dupa o competitie de trei zile la Budapesta, reprezentand Ploiestiul si Romania, trei gimnaste de lot national, legitimate la CSM Ploiesti? Suntem in sala de asteptare si ni s-a spus ca nu are cine sa vina sa ne ia!!!"

Surse din CSM Ploiești susțin că atât directorul clubului, cât și adjunctul său, beneficiază de mașină de serviciu.

UPDATE directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, a declarat că de vină ar fi un subordonat, care nu i-a raportat o problemă de natură logistică:

„La plecare, gimnastele și coordonatoarea au mers la aeroport cu mașina mea. Din păcate, astăzi de dimineață, Liliana Bălescu l-a sunat pe Ilie Costin, șef Serviciu Achiziții Publice, Marketing și Organizare Competiții, căruia i-a spus că ea și gimnastele se întorc cu avionul și au nevoie de transport până acasă, de la aeroport. Acesta i-ar fi răspuns că nu are mașină la dispoziție, pentru că șoferul e în concediu, și să se  descurce cum poate. Costin nu mi-a spus că există această problemă, iar dna Băescu nu m-a sunat și pe mine” a spus Stoichiciu, citat de max-media.ro