razvan-burleanu-ii-da-dreptate-lui-hagi-in-conflictul-cu-uefa-cat-mai-multe-echipe-in-champions-league_size6_28d58.jpg

Mai rușinos de atât nu se poate! FRF este condusă de un specimen despre care am mai scris și vom mai scrie, atât timp cât românii vor continua să privească cu tristețe la campionate de fotbal de unde România lipsește.

Un băiețel cu combustie politico-securistă se află în fruntea FRF. Naționala mare (sic!) își chinuie existența, încercând să ajungă să se califice, la baraj, după ce s-a făcut de râs în grupe. Acesta este rezultatul mandatului lui Burleanu.

Din spate vine o generație care promite, în mare parte fiind meritul lui Gică Hagi. Este singurul care a investit cu adevărat în fotbalul românesc și, pe cale de consecință, este singurul care produce rezultate. Încă unul-doi ca el și eram departe. Alții, deși au avut bani, se mulțumesc să fie părerologi pe la tv. În sfârșit, fiecare alege să facă ce vrea în viață...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Revenind la Gică Hagi, este singurul om care nu trebuie să lipsească de la momentele oficiale. Cu toate acestea, greșeala naturii numită Răzvan Burleanu a comis-o din nou. Fostul internaţional şi selecţioner Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020, eveniment derulat pe 30 noiembrie, în București. 

„N-am fost invitat la gală, dar nici nu era obligatoriu. Asta e, aşa s-a gândit. Întrebaţi-i pe cei de la Federaţie. De ce să mă simt afectat? Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Nimeni nu m-a invitat. Şi nu vorbim de ambasador, vorbim de invitaţie. Eu mă duc la Constanţa să produc jucători pentru România, să joace pentru România, restul contează mai puţin”, a spus Gheorghe Hagi. 

Absolut jenat! Impardonabil! Putea să lipsească oricine, dar nu Hagi. Pe Burleanu îl înțeleg... dacă îl invită atunci se vede diferența clară, deși tot românul știe ce înseamnă un om de fotbal prin comparație cu un măscărici de minifotbal. RUȘINE! Nulitățile apar și dispar, mai devreme sau mai târziu, dar românii trăiesc același regret la fiecare 4 ani. Și se tot repetă de vreo 20. Unii nu vor apuca să se mai bucure de vreo prezență de-a României la vreun European sau Mondial. Păcat, mare păcat...

razvan-burleanu-ii-da-dreptate-lui-hagi-in-conflictul-cu-uefa-cat-mai-multe-echipe-in-champions-league_size6_bb093.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg