download_8f57c.jpg

Irinel Dumitru şi colegii săi au realizat această performanţă în stil de mare echipă, cu patru etape înainte de fi nalul campionatului şi fără să piardă vreun joc în 2019!

Dacă anul trecut mai era vreo îndoială că formaţia din Blejoi a terminat pe primul loc competiţia rezervată celor mai bune cluburi de fotbal din judeţ datorită unei “conjuncturi”, acum lucrurile sunt cât se poate de clare: la Blejoi s-a construit, cu răbdare, migală şi multă inspiraţie, o echipă solidă şi valoroasă, care scrie istorie pentru sportul local.

Victoria din etapa cu nr. 26 obţinută pe terenul celor de la Cornu (scor 4- 1) aduce al doilea titlu din palmares, chiar dacă până la fi nalul de campionat mai sunt de disputat încă patru jocuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Practic, CS Blejoi este cea mai bună echipă din Liga A. A demonstrat acest lucru prin parcursul fără greşeală din retur, pe care-l poate încheia fără să cunoască vreo înfrângere! Mai mult, statutul de invincibilitate în 2019 este “extins” şi în Cupa României, Răzvan Vlad şi Emil Coşieru conducându-şi elevii până în semifi nalele competiţiei - faza judeţeană, unde vor întâlni pe Tricolorul Breaza. Un adversar valoros, fără îndoială, dar care nu poate sta în faţa unui alt obiectiv pe care conducerea clubului îl urmăreşte: o fi nală de Cupă (dacă se poate pe “Ilie Oană”) şi... eventul! 

sursa: InfoBlejoi

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg