oameni_ai_strazii_si_parbrizari_1_c3daa.jpg

Observatorulph.ro a publicat zilele trecute o sesizare a locatarilor din blocurile aflate în apropierea Catedralei Eroilor, din Ploiești Vest. Aceasta viza transformarea parcului din zonă într-un ”cazinou” improvizat al persoanelor fără adăpost. Polițiștii locali au intervenit în zona rău-famată și i-au amendat pe boschetari, barbugii și parbrizari.

Sesizarea locatarilor din zonă:

”Asociatiile de proprietari bl.11,12,13 str. Gh.Gr.Cantacuzino, zona Biserica Eroilor  sunt terorizate zilnic de boschetarii si parbrizarii, care incepand cu ora 10.00 pana seara la ora 21.00-22.00 joaca barbut pe aleea de la Biserica catre parc, inhaleaza aurolac, bautura, injuraturi si mizerie provenita de la sticle de bautura aruncate pe alee si in zona verde, nevoile pe peretii blocului 11 sau intre masinile din parcare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ne este frica sa mai lasam copii sa se joace in parcul din zona blocurilor, ca boschetarii devin agresivi  dupa ora 16.00 cand sunt beti si drogati, daca le zici ceva te injura si te ameninta ca distrug masinile din parcare etc.

Zilnic aceleasi personaje cunoscute de catre politie si jandarmi.

Chiar daca organele de ordine publica au intervenit (la solicitarea locatarilor), dupa plecarea acestora au revenit la aceleasi activitati”.

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea Poliției Locale Ploiești a transmis următorul punct de vedere:

Rasp Asoc de proprietari bl. 11, 12, 13-page-001.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...