oameni_ai_strazii_si_parbrizari_1_c3daa.jpg

Observatorulph.ro a publicat zilele trecute o sesizare a locatarilor din blocurile aflate în apropierea Catedralei Eroilor, din Ploiești Vest. Aceasta viza transformarea parcului din zonă într-un ”cazinou” improvizat al persoanelor fără adăpost. Polițiștii locali au intervenit în zona rău-famată și i-au amendat pe boschetari, barbugii și parbrizari.

Sesizarea locatarilor din zonă:

”Asociatiile de proprietari bl.11,12,13 str. Gh.Gr.Cantacuzino, zona Biserica Eroilor  sunt terorizate zilnic de boschetarii si parbrizarii, care incepand cu ora 10.00 pana seara la ora 21.00-22.00 joaca barbut pe aleea de la Biserica catre parc, inhaleaza aurolac, bautura, injuraturi si mizerie provenita de la sticle de bautura aruncate pe alee si in zona verde, nevoile pe peretii blocului 11 sau intre masinile din parcare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ne este frica sa mai lasam copii sa se joace in parcul din zona blocurilor, ca boschetarii devin agresivi  dupa ora 16.00 cand sunt beti si drogati, daca le zici ceva te injura si te ameninta ca distrug masinile din parcare etc.

Zilnic aceleasi personaje cunoscute de catre politie si jandarmi.

Chiar daca organele de ordine publica au intervenit (la solicitarea locatarilor), dupa plecarea acestora au revenit la aceleasi activitati”.

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea Poliției Locale Ploiești a transmis următorul punct de vedere:

Rasp Asoc de proprietari bl. 11, 12, 13-page-001.jpg


Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...