coral.jpg

Volumul și valoarea diferitelor sponsorizări sau acțiuni de susținere a unor proiecte comunitare fac din Coral Impex SRL una dintre cele mai implicate social companii din Ploiești și Prahova. Dublate cu o politică de recrutări de personal din rândul tinerilor absolvenți sau al persoanelor defavorizate, aceste proiecte sunt o concretizare a dorinței firmei ploieștene de a fi percepută ca un membru de încredere al comunității în care activează.

În ultimii ani societatea Coral Impex a realizat pentru orașul Ploiești și județul Prahova, sponorizări în valoare de peste 2.000.000 lei, mai precis 2.056.676 lei. Dintre acestea, cea mai importantă a fost efectuarea gratuită a serviciilor de deratizări, dezinsecții și dezinfecții pentru toate școlile și grădinițele din Ploiești.
”Am văzut prin ce dificultăți trecea prin care trecea primăria municipiului Ploiești și, pur și simplu nu am putut să stăm să ne uităm cu se apropie începutul anului școlar fără să facem ceva, își amintește Alexandru Badea, fondatorul și directorul general al companiei.

Ne-am făcut niște calcule și, în perioada 05 septembrie 2017 – 10 septembrie 2017, am făcut pe cheltuiala noastră operațiunile DDD în toate școlile, grădinițele și liceele din Ploiești. Pur și simplu nu am putut accepta ideea că elevii din orașul în care eu trăiesc și am sediul principal al companiei vor merge la școală în condiții precare din acest punct de vedere”, spune Badea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Implicarea Coral Impex în astfel de activități este, deja, o tradiție. De exemplu, în anul 2016, când a fost epidemie de scarlatină și copiii ploieștenilor se îmbolnăveau pe capete, compania a igienizat pe cheltuiala proprie grădinița cu program prelungit nr. 49, “Dumbrava Minunată”.

Acțiunile de implicare socială derulate de Coral Impex în Ploiești și Prahova în anul 2017 s-au derulat și în alte domenii. Câteva dintre cele mai vizibile au fost
- iluminat ornamental pentru pomul de Crăciun în orașul Ploiești,
- sponsorizări ale Serbărilor Municipiului Ploiești sau ale școlarilor prahoveni.
- amenajare de parcuri, locuri de joaca, mese de șah etc,
Tot în anul 2017 Coral Impex a alocat sponorizări pentru susținerea activităților cluburilor sportive din Municipiul Ploiești, a creșelor sau a căminelor de bătrâni, lupta antidrog sau diferiți cetățeni cu probleme grave de sănătate. Printre sponsorizarile efectuate, enumerăm următoarele:
- Club Sportiv Municipal Ploiești,
- Camera de Comerț și Industrie Prahova,
- Asociația de Sprijin a Românilor,
- Fundația Filadelfia 2010 Blejoi,
- Fundația Internațională SportRom Prahova,
- Asociația Județeană de Fotbal Prahova;
- Asociația Lions Ploiești;
- Asociația pentru Dezvoltare Europeană și Reconstrucție A.D.E.R.;
- Asociația Culturala ARTON;
- Asociația Total Art Prahova;
- Asociația Sprijin Copii Handicapați Filiala Prahova;
- Asociația Sănătate pentru Toți Bucov;
- Asociația Club A-Team Ploiești;
- Asociația Culturala Muzicor;
- Asociația Rusu Bianca Maria.

”Încă de la momentul înființării companiei obținerea profitului a fost totdeauna un obiectiv secundar. Țintele noastre au fost satisfacerea exigențelor chiar și a celor mai pretențioși clienți, crearea unui mediu de lucru familiar și atractiv pentru angajați și integrarea Coral Impex în comunitate, ca membru de bază, pe care poți conta. Având în vedere că astăzi suntem cea mai puternică firmă din România pe domeniul nostru de activitate, este clar că am avut viziunea corectă.
Suntem ploieșteni, am fost și suntem totdeauna alături de Ploiești și locuitorii săi care întodeauna pot conta pe spijinul și prietenia Coral Impex” a declarat directorul general Alexandru Badea. (P)


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...