Fundația Comunitară Prahova a lansat Fondul de Burse și Mentorat. ”Avem bani de burse pentru 15 elevi valoroși. Ajută-ne să-i descoperim!”

Știi un copil cu rezultate bune la învățătură, dar a cărei familie trece prin momente dificile?

Cunoști un tânăr talentat, dar care nu are bani pentru meditațiile care le-ar ajuta să-și perfecționeze calitățile?

Ești un învățător sau un profesor care cunoaște astfel de cazuri? Ajută-ne să-i ajutăm.

Fundația Comunitară Prahova a lansat ieri, 22 februarie 2021, ”Fondul de Burse și Mentorat”, cu scopul de a oferi celor mai perseverenți și dedicați dintre tinerii prahoveni suportul necesar pentru a depăși greutățile cu care se confruntă în parcursul lor de a-și realiza întregul potențial.

Bugetul total al fondului este de 36.000 lei, iar valoarea unei burse este de 2.400 lei/an.

Sunt eligibili elevii claselor V-XII care studiază în unitățile de învățământ din județul Prahova.

Procedura de înscriere presupune completarea și transmiterea documentelor publicate pe site-ul fundației: https://www.fundatiacomunitaraprahova.ro/burse/ pe email la adresa bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro sau fizic, la sediul Fundației Comunitare Prahova din Ploiești, Strada Maramureș, nr. 12, camera P51 (de luni până joi, între 09.00 și 14.00).

Perioada de primire a dosarelor de aplicație este 22 februarie 2021 – 23 martie 2021.

Selecția bursierilor se va face în perioada 23 martie 2021 – 16 aprilie 2021 iar anunțarea câștigătorilor se va face pe data 19 aprilie 2021.

Copiii sunt bunul inestimabil al oricărei comunități. Haideți să le arătăm cât de mult contează pentru noi.

Un program al Fundației Comunitare Prahova susținut de Colen Impex, Equilibrum Residence Ploiești, Carmistin, Centrul Educațional SEVA, Faxmedia Consulting, BRITT Structure, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Observatorul Prahovean.

__________________

Cine suntem

Fundația Comunitară Prahova  lucrează zi de zi la firul ierbii, alături de oamenii cu inițiativă pentru a transforma ideile bune în soluții concrete.

Identificăm cele mai importante probleme din comunitate, căutăm oamenii pasionați de munca lor, îi susținem financiar și cu expertiză pentru a duce la îndeplinire soluțiile propuse pentru nevoile comunității.

În cei 8 ani de activitate am susținut 165 de proiecte județene și 18 burse, am implementat 16 proiecte comunitare și am ajutat 9 cazuri medicale cu suma totala de 1.326.725 lei împreună cu 75 de companii și fundații naționale și 1000 de donatori individuali.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău