Turiștii care au aruncat cu vin fiert și bulgări în ambulanța care ”le speria copiii” pe pârtia din Bușteni, amendați de polițiști

3

Ieri, pe pârtia Kalinderu din Bușteni, mai mulți turiști au aruncat cu vin fiert și bulgări într-o ambulanță chemată pentru acordarea de îngrijiri medicale unui schior. Aceștia au acuzat echipajul medical că le-a speriat copiii pornind sirenele salvării care încerca să se strecoare până la locul în care se afla pacientul.

Mai mult, unul dintre salvamontiști a fost și agresat verbal și fizic de cetățenii indignați de prezența salvării! (Detalii și VIDEO AICI) 

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții IJP Prahova au transmis următorul punct de vedere:

După stabilirea situației de fapt, au fost aplicate două sancțiuni, una conform Legii nr.61/1991 în valoare de 200 de lei și o sancțiune conform OUG 34/2008 în valoare de 2.000 de lei. Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică alcătuit din polițiști, sprijiniți de jandarmi sunt la datorie pentru a asigura respectarea regulilor prevăzute de legislația incidentă pe durata stării de alertă, în tot județul Prahova.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice, iar soția sa cu 2000 de lei pentru apel nejustificat la 112. Aceasta a sunat la numărul unic de urgență după ce soțul său a fost amendat de jandarmi, spunând că se simte amenințată de oamenii în uniformă. Cei doi turiști locuiesc în Ilfov.

3 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău