spitalul-boli-infectioase-copii_750a3_b531a.jpg

Mămica unei fetițe de trei ani ne-a relatat situația neplăcută prin care a trecut noaptea trecută la spitalul de boli infecțioase ”Movila” din Ploiești.

”Am ajuns azi-noapte, pe la ora 1, cu fetița mea, de trei ani, la poarta spitalului Movila. Copila vomita non-stop, era deshidratată, într-o stare foarte proastă. Aici am fost întâmpinată de o doamnă pe post de portar, căreia i-am explicat urgența. S-a dus într-o clădire apropiată și, după câteva minute, a revenit cu un mesaj de la medicul de gardă care m-a lăsat fără cuvinte: ”a zis doamna doctor că dacă fetița doar vomită nu ține de ei” și mi-a închis poarta în nas.

Disperată, mi-am luat fetița în brațe, tremura toată și plângea de dureri și am ajuns la spitalul de pediatrie unde a fost tratată în regim de urgență, iar acum și-a revenit. Vreau ca prin intermediul dvs. să întreb și eu conducerea spitalului repsectiv cum e posibil ca un medic de gardă să refuze consultația unui copil de trei ani aflat într-o situație critică? Oare doamna doctor de gardă nu a depus Jurământul lui Hippocrate?”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro solicită public conducerii spitalului demararea unei anchete interne în acest caz.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg