A început faza de rapel a vaccinării. Prima asistentă vaccinată a primit a doua doză

Se numește Mihaela Anghel și este prima asistentă vaccinată pentru imunizarea împotriva Covid 19. A avut de a face cu un val uriaș de comentarii negative și jigniri, însă spune că a trecut peste și a ajuns să le ignore.

Personalul medical vaccinat în prima etapă a campaniei este acum în faza de rapel, respectiv la cea de administrare a celei de a doua doze.

Printre cei vaccinați la Institutul Matei Balș din București au fost duminică dimineață medicii Adrian Streinu Cercel și Adrian Marinescu, dar și Mihaela Anghel, asistenta care a fost prima persoană imunizată contra virusului din România.

Mihaela Anghel, asistent medical: „În prima zi, comentariile m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată, am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă.

Situația în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem față.

Avem speranța că cu acest vaccin scăpăm de pandemie.”

sursa declarație digi24

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău