Angajări la Spitalul din Sinaia. Sunt căutați specialiști pentru acoperirea gărzilor

spital_sinaia_bf255.jpeg

spital_sinaia_bf255.jpeg

Deficitul de medici se resimte și în spitalele municipale și orășenești. Acolo apar și situații în care liniile de gardă nu pot fi acoperite, prin urmare, urgențele sunt direcționate către Ploiești, ducând astfel la supraaglomerarea Spitalului Județean de aici. Pentru e evita astfel de probleme, Spitalul Orășenesc Sinaia încearcă să coopteze colaboratori care să asigure susținerea liniilor de gardă.

Specializările unde este este nevoie de completare a personalului medical sunt:

– Medicina Interna (medici din specialitățile Medicina internă, Cardiologie, Gastroenterologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Boli infecțioase, Geriatrie si gerontologie, Medicina Muncii, Medicina sportivă, Nefrologie, Oncologie medicală, Pneumologie, Endocrinologie, Dermatovenerologie sau Hematologie)

– Pediatrie (În linia de gardă organizată în această specialitate pot fi incluşi şi medicii de medicină generală/medicină de familie care au și specializarea de Pediatrie)

Pentru relații suplimentare, cei interesați pot suna la 0244.311.951 int. 16 / 27 sau trimite email pe spitalsinaia@yahoo.com.

Foto: 

spital_sinaia_3f506.jpeg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău