Premierul Ciucă vrea introducerea certificatului verde la locul de muncă

1

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat în această seară că proiectul privind introducerea certificatului verde la locul de muncă va fi dezbătut de parlamentari și speră să fie adoptat.

”Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit sa găsim acele soluţii prin care certificatul să fie reintrodus în dezbatere în Parlament, iar când va fi aprobat de Camera Deputaţilor să meargă spre promulgare. Nu estimez un timp acum. Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru Rafila, de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală” a declarat Ciucă.

Citește și „Țărani și analfabeți”. Așa îi numește Andrei Caramitru pe românii care nu vor certificatul verde

Întrebat despre posibilitatea eliberării certificatului verde şi la zece zile după prima doză, Nicolae Ciucă a arătat că ministrul Sănătăţii, împreună cu ceilalţi specialişti, va veni cu o propunere concretă în cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputaţilor şi atunci se vor stabili soluţiile.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău