„Țărani și analfabeți”. Așa îi numește Andrei Caramitru pe românii care nu vor certificatul verde

0

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, remarcă jignitoare la adresa românilor de rând care nu sunt de acord cu adoptarea certificatului verde. Într-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru îi numește pe aceștia „țărani și analfabeți”.

„Virusul ăsta țintește, de fapt, fix pe cei mai săraci cu duhul. Cu cât ai minte mai puțină, cu atât riscul e mai mare. E un virus super-ultra-elitist.

Fostul consilier al lui Dan Barna, face o paralelă între România și Elveția, arătând că, în urma unui referendum, un procent de 65% din populația Elveției este de acord cu certificatul verde. Asta în condițiile în care Elveția e cea mai bogată și dezvoltată țară din Europa.

Același Caramitru a ținut să precizeze că și elvețienii au „dacii lor liberi”, care refuză certificatul verde. „ Însă, în Elveția, țăranii izolați prin cătune sunt foarte puțini. Asta e esența chestiei”.

Și a continuat: „În România sunt cei mai puțini cu studii universitare și cei mai mulți analfabeți. Când comparăm ce e cât de cât comparabil -orașele dezvoltate din România cu orașele din Vest. Satele disperate de la noi cu cele ale lor. Cifrele sunt pe acolo. Problema e de proporții, atât. De mix. Deci e normală isteria aberantă de la noi. Problema este de compoziție a poporului. Problemă veche de sute de ani” a scris Andrei Caramitru.

sursa foto – bzi.ro

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău