accident_feroviar_0a937.jpg

Circulație feroviară oprită a fost întreruptă în această dimineață pentru aproximativ 30 de minute pe Magistrala 200, după ce trenul Sibiu – București a lovit 4 cai. Accidentul s-a produs, mai exact, în zona Dumbrăvița – Vlădeni.

UPDATE: În jurul orelor 09.45, circulația feroviară a fost reluată

Reprezentanții CFR Călători au trimis deja la fața locului o altă locomotivă și trenul urmează să-și reia circulația în jurul orei 9.30, anunță Europa FM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echipajele de interventie acționează pentru eliberarea gabaritului, urmând ca personalul feroviar să decupleze locomotiva defectă și să o atașeze pe cea de ajutor.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cui aparțin animalele și cum s-a produs acest eveniment care a dat peste cap circulația feroviară pe ruta Sibiu-București, garniturile având deja zeci de minute de întârziere adunate. 

Foto cu caracter ilustrativ

accident_feroviar_04e18.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg