ADIENT Ploiesti 4.jpg

ADIENT TRIM Ploiești face noi angajări. Persoanele cu deficiențe de auz sau vorbire au șansa de a-și construi o carieră lucrând pentru un lider mondial

 

ADIENT TRIM Ploiești, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium, angajează operatori de mașini de cusut. Oferta de locuri de muncă este deschisă inclusiv persoanelor cu deficiențe de auz sau vorbire. Îndemânarea, conștiinciozitatea și seriozitatea sunt cerințele principale pe care trebuie să le îndeplinească candidații, care vor fi selectați pe baza unui test practic de îndemânare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Experiența anterioară în domeniu nu este necesară. Viitorii angajați ai ADIENT TRIM Ploiești, a căror principală responsabilitate va fi aceea de a coase tapițerii pentru cele mai cunoscute branduri auto premium din lume, vor primi instruire la locul de muncă, împreună cu un pachet salarial si unul de beneficii care se situează peste media pieței, constând în tichete de masă, prime și transport gratuit.

Noii angajați se vor alătura unei echipe formate din peste 1.900 de profesioniști specializați într-o meserie ce le aduce satisfacția de a face parte dintr-o echipă inovatoare și de a lucra într-o fabrică de referință pentru produse de cea mai înaltă calitate la nivel internațional. Mai mult, ADIENT TRIM Ploiești își propune ca în viitorul apropiat să majoreze investițiile în produse și tehnologii inovatoare, aliniate la tendințe globale precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaunele ușoare care ocupă puțin spațiu, personalizarea produselor și a capacităților unei mașini.

De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare și le oferă locuitorilor județului Argeș ocazia de a-și pune amprenta muncii lor asupra tapițeriilor ce îmbracă mașinile celor mai importante mărci auto. În fiecare an, tapițeria auto fabricată la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești poate fi găsită pe mai mult de 750.000 de automobile din întreaga lume. Producția este realizată folosind mașini de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină o piatră de hotar în domeniul său de activitate la nivel internațional. ADIENT TRIM Ploiești are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiționale, cum ar fi vehiculele comerciale, trenurile de călători și scaunele de avion, fapt ce le va oferi angajaților companiei noi oportunități de dezvoltare.

Lider global în producția de scaune auto, ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajați și opt unități de producție: Jimbolia (mecanice și mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia și accesorii metalice), Ploiești (tapițerie), Pitești (tapițerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanță de piață realizată datorită costurilor, calității, execuției și satisfacției clienților. 

Despre Adient:

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici localizate în 33 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

(P)

ADIENT-Ploiesti-10
ADIENT-Ploiesti-9
ADIENT-Ploiesti-8
ADIENT-Ploiesti-7
ADIENT-Ploiesti-6
ADIENT-Ploiesti-5
ADIENT-Ploiesti-4
ADIENT-Ploiesti-3
ADIENT-Ploiesti-1
ADIENT-Ploiesti-2

Sub galleries

ADIENT-Ploiesti-7Adient Trim inscrieri invatamant dual


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.