- Publicitate -

Zeci de posturi vacante în școli, spitale și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Zeci de posturi vacante au fost scoase la concurs în școli, spitale și primării din Prahova. Pe listă figurează locuri de muncă vacante în Ploiești, Vălenii de Munte, Mizil, Ariceștii Rahtivani, Poienarii Burchii, Ceptura, Bărcănești, Gura Vitioarei, Boldești Scăeni, Bucov, Balta Doamnei și Bălțești.

Școala Gimnazială Comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare – 2 posturi (1 post la fiecare structură), la structurile Grădinița cu Program Normal și Program Prelungit Târgșoru Nou și Școala Gimnazială sat Stoenești.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist (PL) – 2 posturi, în cadrul Compartimentului chirurgie generală.

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală, 0,50 normă.

Citește și: Tezaurul bizantin descoperit în satul Curcubeu, expus la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar, treapta IA, în cadrul Compartimentului Cultură Arhivă.

Şcoala Gimnazială, Comuna Tinosu, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar, 0,5 normă.

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de șofer, în cadrul Compartimentului Administrativ.

Citește și: Lista farmaciilor unde se administrează vaccinul antigripal. În Prahova sunt doar două unități

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • muncitor necalificat in cadrul Compartimentului Piață;
  • îngrijitor in cadrul Compartimentului Administrativ.

Primăria Comunei Ceptura, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I – îngrijitor spații verzi.

Citește și: Cod roșu de viscol puternic în zona de munte din Prahova

Centrul Județean de Cultură Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de : 4 instrumentiști trompetă; 2 instrumentiști clarinet sau saxofon; un instrumentist eufoniu; un instrumentist althorn; un instrumentist trombon; un instrumentist percuţie.

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I (5 posturi) – Compartimentul Reparații și Întreținere Străzi.

Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr”, comuna Bărcănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator patrimoniu (0,5 normă).

Citește și: Accident pe DN1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia. Un conducător auto s-a răsturnat cu mașina în șanț – VIDEO

Școala Gimnazială, comuna Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor (0,25 normă), la structura Școala Gimnazială Bughea de Jos.

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de administrator financiar (contabil) IS.

Citește și: Reacția patronului localului din Centrul Vechi unde bacșișul a fost inclus ”obligatoriu” în nota de plată

Școala Gimnazială nr.2, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor bucătărie – bucătar.

Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor I.

Școala Gimnazială Comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat – fochist IV M.

Citește și: Un ploieștean care locuiește la casă a cerut primăriei subvenție la gaze după formula gigacaloriei. Ce răspuns a primit

Școala Gimnazială „Constantin Stere”, comuna Bucov, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuţie, vacante, de analist programator debutant.

Centrul Cultural ,,Nicolae Iorga’’ al orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar I în cadrul Compartimentului Bibliotecă.

Grădinița cu Program Normal nr. 1, Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor – 0,5 normă, la structura Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Valenii de Munte.

Citește și: În timp ce ploieștenii tremură de frig în apartamente, orădenii au cel mai bun sistem de termoficare din țară

Primăria Comunei Balta Doamnei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer microbuz școlar, treapta I, la Compartimentul Administrativ.

Primăria Comunei Blejoi, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent social debutant.

Școala Profesională, Comuna Bălțești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu (0,5 normă).

Școala Profesională, Comuna Bălțești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de secretar.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Nemulțumirile ploieștenilor legate de Parcul Bucov și răspunsul oficial al Primăriei Ploiești

Începutul de an a adus cu sine multe nemulțumiri ale ploieștenilor legate de Parcul Constantin Stere, sau „Bucov” așa cum îl știm toți. După apariția...

Restricții de circulație pe DN1A în Bărcănești

Astăzi, 17 ianuarie, se vor efectua lucrări de frezare și asfaltare pe DN1A, ceea ce va duce la restricții temporare de circulație. Lucrările se desfășoară...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...

Mai noi ori mai vechi? [VIDEO]

Bună ziua! Astăzi voi parcurge rubrica ceva mai frugal, pentru că pur și simplu așa am simțit că ar trebuie să fac de data...

Virozele din ultima vreme sunt puse de către unii pe seama vaccinului anti-COVID. În acest timp, mișcarea „sângelui pur” adună tot mai mulți adepți

După ce pandemia de COVID-19 a trecut, au rămas adepții teoriilor conspirației care sunt nedumeriți că nu mor vaccinații pe capete. Dacă la început dădeau...

Un elev al Școlii de Subofițeri din Boldești este multiplu campion național la Powerlifting

Printre elevii de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu’’ Boldești se numără și Moise Gheorghe. Tânărul, în vârstă de...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -