Trei posturi de directori, scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

0

Spitalul Județean de Urgență Ploiești a scos la concurs trei posturi de directori. Este vorba despre posturile de conducere de director îngrijiri, director financiar-contabil și de director medical. Detaliile cu privire la organizarea concursurilor au fost publicate pe site-ul posturi.gov.ro.

Prima funcție de conducere care a fost scoasă la concurs la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este cel de director de îngrijiri. Pentru acest post, concursul se organizează după următorul calendar: în data de 08 iulie 2021, ora 11.00, proba scrisă și în data de 12 iulie 2021, ora 10.00, susținerea proiectului de specialitate și a interviului de selecție. (Detalii AICI).

Spitalul Județean de Urgență Ploiești organizează concurs și pentru ocuparea funcției de director financiar contabil (Detalii AICI).

Tot la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este organizat concurs pentru ocuparea funcției de director medical. (Detalii AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău