spital_sinaia_a9ba6.jpg
Spitalul Orășenesc Sinaia a scos la concurs trei posturi, dintre care două sunt pentru asistenți medicali generaliști, iar un post este pentru Biroul Administrativ.

În cazul posturilor vacante pentru asistenți generaliști, unul este la Blocul operator, iar altul la Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Printre condițiile esențiale pe care aceștia trebuie să le îndeplinească sunt cele referitoare la studiile de specialitate și să fie membri ai Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Pentru postul de la Biroul Administrativ, în domeniul achizițiilor, se caută personal cu studii superioare. Nu se solicită vechime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei interesați își pot depunde dosarele cu documentele pentru înscrierea la concurs, până pe 4 noiembrie, ora 15.00, la Biroul RUNOS din cadrul Spitalului Orășenesc Sinaia.

Examenul scris va fi pe 12 noiembrie, ora 10.00, proba practică pe 18 noiembrie, iar interviul pe 22 noiembrie. Taxa de concurs este de 50 lei.

Relații suplimentare pot fi obținute la 0244/311961/ int.27, Arzoiu Georgeta, persoana de contact.

Foto:

spital_sinaia_b1201.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg