Zuckerberg pierde peste 7 miliarde de dolari după pana mondială a reţelelor de socializare deţinute de Facebook

0

Încrederea investitorilor în Facebook s-a slăbit puțin luni, pe fondul unei presiuni politice continue și a unei rare întreruperi a aplicațiilor companiei, reducând acțiunile cu 4,8% și eliminând miliarde din averea CEO-ului Mark Zuckerberg, potrivit observatornews.ro.

Averea lui Zuckerberg a scăzut cu 7 miliarde de dolari, având acum peste 117 miliarde de dolari în conturi, fiind clasat drept al șaselea cel mai bogat om din lume, potrivit publicaţiei Forbes.

Pierderi uriaşe pentru Mark Zuckerberg

Acțiunile Facebook au fost supuse presiunii din două fronturi: o întrerupere neobișnuit de lungă a platformei sale omonime, Instagram și WhatsApp, o greșeală care probabil a costat compania zeci de milioane de dolari. Facebook a suferit ultima oară o cădere ca aceasta în 2019, când rețeaua s-a oprit timp de 14 ore. Cu un deceniu mai devreme, în 2008, ea a fost blocată pentru o zi. Pana mondială de luni a afectat sistemele interne de la Facebook şi implicit a împiedicat accesul angajaţilor la emailurile de acces, precum şi la sistemul intern de mesagerie al acestora.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău