Trump vrea să plece din Washington cu avionul, în ziua învestirii lui Biden

Ultima săptămână a lui Trump, în funcția de președinte, s-a încheiat. Mandatul președintelui Donald Trump s-a sfârșit lăsând în urmă teamă și dezordine, din cauza manifestărilor din 8 ianuarie.

FBI-ul a avertizat dinainte forțele de ordine despre protestele armate din 20 ianuarie din Washington D.C., care se pare că fuseseră puse la cale cu mult timp în urmă. În mijlocul acestor grave amenințări la adresa securității și a știrii frustrante că nu există o rezervă de vaccin, președintele Trump a lipsit de la acțiunea din Casa Albă din ziua protestelor.

Obiceiul ca președintele înaintaș celui ales să fie prezent la jurământul următorului președinte va fi întrerupt de data aceasta de absența lui Trump la inaugurarea lui Joe Biden. „Pentru toți cei care au întrebat, nu voi merge la inaugurarea din 20 ianuarie”, a scris Trump pe Twitter în data de 8 ianuarie.

Surse citate de Reuters spun că Trump va pleca în dimineața învestirii lui Biden, cu avionul, în afara Washingtonului, pentru a participa la o ceremonie de rămas-bun, după care se va retrage în locuința sa din Florida.

Surse: bbc.com, Reuters, Sursa foto: wsj.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău